/

/

vandelanotte opent kantoor in gent!

14 februari 2017

door Chantal Cool

Vandelanotte opent kantoor in Gent!

Wij zijn verhuisd naar Gent!

Vandaag laten onze medewerkers in Deinze hun werkplek achter zich om zich te vestigen op een gloednieuwe locatie in Gent. Dankzij de goede bereikbaarheid en de diverse uitvalswegen van de nieuwe vestiging, blijven we duidelijk in de nabijheid van onze cliënten. Omdat een aangename werkomgeving echter ook gepaard gaat met een doordacht ontwerp van de werkplek, deden wij voor de inrichting van het nieuwe kantoor opnieuw een beroep op Kinnarps. Zij creëerden een efficiënte en inspirerende werkomgeving waar iedere medewerker zich goed voelt. En dat vinden wij heel belangrijk!

Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen in ons gloednieuwe kantoor in de Bijenstraat 22, 9051 Gent!

Deel dit artikel

Chantal Cool

Commercial Director chantal.cool@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.