/

/

quickscan opvolging / overname

Berekeningstools

Quickscan opvolging / overname

Voor heel wat familiale ondernemers blijft de overdracht van hun bedrijf een uitdaging. Elke overdracht is uniek, en het is dan ook niet onlogisch dat er heel wat bij komt kijken. Denk maar aan de vele financiële, fiscale en erfrechtelijke vragen die hierbij rijzen. Maar minstens even belangrijk zijn de emoties en psychologische elementen die vaak heel bepalend zijn voor het al dan niet welslagen van de overdracht. Een goede voorbereiding is dus een must.

Met onderstaande tool kunt u als familiale ondernemer beoordelen of u inmiddels goed voorbereid bent op de overdracht van uw bedrijf, hetzij binnen de familie in het kader van een opvolging, hetzij aan derden in het kader van een verkoop.

Het gebruik van de tool is geheel vrijblijvend. De resultaten uit deze tool worden automatisch verstuurd naar een Vandelanotte-medewerker. De gegevens die u via deze tool aan Vandelanotte hebt verstrekt, worden in alle vertrouwelijkheid behandeld conform de bepalingen in de Privacywet. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, verkocht of verhuurd.

Quickscan opvolging / overname

Interne organisatie

Markt & strategie

Financieel - fiscaal - juridisch

Wij beschikken over een team van specialisten die dagelijks de nieuwe wetgeving op de voet volgt. Wens je meer informatie over de specifiek geldende regelingen, neem dan contact op via contact@vdl.be.

Disclaimer
Aan de uitwerking van deze tools werd door Vandelanotte en zijn medewerkers de nodige zorg en aandacht besteed. Deze tools geven dan ook een zo volledig mogelijk en actueel resultaat. Ondanks alle inspanningen bij het ontwerpen van de berekeningsprogramma's kan Vandelanotte de volledigheid en accuraatheid echter niet garanderen. Het gebruik van deze tools is op eigen verantwoordelijkheid en risico.