/

/

/

tom vandenbroucke

Vennoot

Tom Vandenbroucke

Certified Tax Accountant

Profiel

Als Accountant-Belastingconsulent is Tom Vandenbroucke verantwoordelijk voor de accountancyafdelingen in regio Kortrijk, Brugge, Gent en Doornik. Daarnaast beheert Tom een aantal cliëntenportefeuilles.

Opleiding

Tom behaalde het diploma bachelor Accountancy, met als optie Fiscaliteit, aan de Katholieke Hogeschool Zuid-West Vlaanderen, afdeling HANTAL in Kortrijk. Daarnaast behaalde hij ook het diploma Belastingconsulent bij Syntra West en verwierf hij de titel van Accountant-Belastingconsulent aan het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB). Tom blijft zich permanent bijscholen en is zelf geregeld lesgever in onze Vandelanotte Academy.

Ervaring

Na zijn studies vatte Tom zijn loopbaan aan bij Vandelanotte. Aanvankelijk startte hij als dossierbeheerder in het kantoor in Brugge. Hij bouwde zijn carrière bij Vandelanotte verder uit tot Director van het kantoor in Veurne, later van het kantoor in Brugge. Sinds 2008 is Tom vennoot bij Vandelanotte en operationeel verantwoordelijk voor de accountancyafdelingen in regio Kortrijk, Brugge, Gent en Doornik.

Voordrachten

Tom was in 2012 gastspreker aan de Arteveldehogeschool in Gent binnen de opleiding kmo-management.

Overige professionele engagementen

Tom is lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB) en is lid van De Hanze (International Club of Flanders - World Trade Centers Association). Daarnaast is hij sinds 2015 kwaliteitstoetser bij het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB) en zetelt hij in de strategische Caseware-commissie.