/

/

/

nico callewaert

Vennoot

Nico Callewaert

Partner

Profiel

Nico Callewaert is verantwoordelijk voor de Business Line Special Services binnen Vandelanotte. Deze afdeling omvat onder andere Tax & Legal, HR solutions, Riskmanagement, Cybersecurity en GDPR, Subsidies, … Daarnaast geeft Nico advies op het vlak van Riskmanagement en beheert hij een eigen cliëntenportefeuille.

Opleiding

Nico behaalde het bachelor diploma Financie- en Verzekeringswezen aan de Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen, afdeling HANTAL in Kortrijk. Daarnaast behaalde hij het diploma Preventie- en Pensionadviseur evenals diverse certificaten op het vlak van Riskmanagement.

Ervaring

Na 5 jaar actief te zijn geweest in de verzekeringswereld besloot Nico in 2007 zijn carrière een nieuwe wending te geven en startte hij bij Vandelanotte. Hij bouwde er de afdeling Riskmanagement verder uit en werd er director. In 2018 werd hij Business Line Director Special Services waar hij het management van een 8-tal afdelingen op zich nam. De passie om cliënten bij te staan in alle aspecten van het bedrijfsleven maar ook daarbuiten is zijn belangrijkste drijfveer. De waarden van het kantoor: creativiteit, groei en betrokkenheid zijn hem dan ook zeer genegen.