/

/

/

mathias roef

Vennoot

Mathias Roef

Certified Auditor

Profiel

Als accountmanager bij Vandelanotte beheert Mathias Roef een klantenportefeuille waarin zowel familiale als internationale ondernemingen te vinden zijn. Mathias staat deze klanten bij met bedrijfsadvies. Daarnaast heeft hij als bedrijfsrevisor met handtekenbevoegdheid ook de eindverantwoordelijkheid bij het uitvoeren van assurance- en controleopdrachten.

Opleiding

In 2008 behaalde Mathias het diploma Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel. Acht jaar later behaalde hij de titel van bedrijfsrevisor aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR).

Ervaring

Meteen na het verlaten van de schoolbanken startte Mathias zijn professionele leven als auditor, in een Brussels kantoor dat de internationale Constantin groep in België vertegenwoordigde. Na de fusie van dit kantoor met Vandelanotte maakte hij de overstap naar Vandelanotte, waar hij werkzaam bleef op de auditafdeling in Brussel. Hij zette zijn parcours verder binnen audit en was van 2017 tot 2019 teammanager van het auditteam in kantoor Aalst. Sinds 2017 is hij als accountmanager ook verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van zijn klantenportefeuille. 

Tijdens zijn carrière bouwde Mathias heel wat expertise op binnen de audit van grote familiale en internationale ondernemingen, consolidaties en groepsrapporteringen. Daarnaast is hij goed vertrouwd met wettelijke opdrachten zoals inbreng in natura, ontbindingen en omzetting van vennootschappen.

Lidmaatschappen

Als bedrijfsrevisor is Mathias verbonden aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.