/

/

/

jonathan derdeyn

Vennoot

Jonathan Derdeyn

Certified Tax Accountant

Profiel

Jonathan is onze eerste Franstalige vennoot. Als certified tax accountant en belastingconsulent beheert en adviseert Jonathan een portefeuille van talrijke klanten in Wallonië en Brussel. Deze klanten zijn voornamelijk zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen.

Opleiding

In 2005 behaalde Jonathan zijn diploma boekhouding aan de IEPSCF in Moeskroen – Komen. Zes jaar later volgde zijn titel van certified tax accountant en belastingconsulent aan de Institut des Expert-comptables et des Conseils fiscaux in Brussel. Jonathan bezit ook de titel van "Onafhankelijk Bestuurder", die in 2017 is toegekend door het Institute of Chartered Accountants and Tax Consultants. Daarna heeft hij nog een Master behaald in Business Administration aan de EDHEC Business School in Frankrijk.

Ervaring

Jonathan begon zijn carrière bij EY in 2002 als boekhoudingconsulent. Na de kantooruren zette hij zijn studies verder in avondonderwijs. In 2011 trad hij in dienst bij Vandelanotte als accountmanager voor het kantoor in Doornik. Daarnaast schreef hij ook mee aan het succesvolle groeiverhaal van ons kantoor in Brussel.

Filialen

Jonathan is lid van de ITAA en voormalig voorzitter van de Junior Chamber International.