/

/

/

jan plasman

Vennoot

Jan Plasman

Certified Tax Accountant

Profiel

Als accountant en belastingconsulent adviseert en beheert Jan dagelijks een cliëntenportefeuille van een groot aantal kmo’s. In zijn functie als vennoot en accountmanager is hij daarnaast ook verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze activiteiten in West-Vlaanderen en regio Gent. Jan heeft een grote affiniteit met de bouwsector.

Opleiding

Jan behaalde het diploma Bachelor in Bedrijfsmanagement, optie Accountancy-Fiscaliteit, aan de Hogeschool West-Vlaanderen, departement Simon Stevin in Brugge. Daarnaast behaalde hij ook de titel van Accountant-Belastingconsulent aan het ITAA (Institute for Tax Advisors and Accountants).

Ervaring

Na zijn studies startte Jan in 2007 zijn loopbaan als fiscaal dossierbeheerder bij Fiduciaire Ryckeman Gebroeders. In 2013 maakte hij de overstap naar Vandelanotte om er aan de slag te gaan als dossierbeheerder Accountancy, in het kantoor in Brugge. Hij bouwde zijn carrière bij Vandelanotte verder als accountmanager in West-Vlaanderen en regio Gent. In 2021 werd hij vennoot.

Jan draagt betrokkenheid naar onze cliënten toe hoog in het vaandel. Hij wil hen bijstaan in alle aspecten van het bedrijfsleven en wil daarbuiten ook samen met hen op zoek gaan naar de beste en meest optimale oplossing. Dit doet hij door op te treden als echte vertrouwenspersoon.