/

/

/

jan pets

Vennoot

Jan Pets

Certified Accountant

Profiel

Als Accountant-Belastingconsulent ondersteunt Jan Pets diverse afdelingen binnen Vandelanotte.

Opleiding

Jan behaalde het diploma Bachelor Accountancy - optie Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent in Aalst. Nadien volgde hij diverse opleidingstrajecten en verwierf hij de titel van Accountant-Belastingconsulent aan het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB).

Ervaring

Na zijn studies vatte Jan zijn loopbaan aan bij de EROV Oost-Vlaanderen. Aanvankelijk startte hij als dossierbeheerder in het kantoor Fimico Tax & Legal in Dendermonde. Na de fusie tussen Fimico en Vandelanotte bouwde Jan zijn carrière bij Vandelanotte verder uit tot director van het kantoor in Dendermonde, later Zele.

Sinds zijn jeugd bouwde Jan de nodige kennis, ervaring en gedrevenheid uit op vlak van familiebedrijven. Sinds 2015 is Jan vennoot bij Vandelanotte en ondersteunt hij er de groei van de accountancyafdelingen van de groep. Hij heeft interesse in ICT, intellectuele eigendom, transport, logistiek en groothandel, consultancy, media en vastgoed.

Publicaties

Jan Pets publiceerde reeds diverse werken in verband met tax shelters.

Overige professionele engagementen

Jan is gastspreker voor diverse onderwerpen op redactieraden, academische verenigingen en jury's. Hij doet de opvolging en uitwerking van nieuwe ontwikkelingen in het beroep en is lid van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB), de Ronde Tafel België, het BNI en Netwerkers.