/

/

/

iris de groote

Vennoot

Iris De Groote

Certified Accountant

Profiel

Iris De Groote is verantwoordelijk voor de afdeling Strategic Business Solutions en beheert een cliëntenportefeuille van een groot aantal familiale kmo’s. 

Opleiding

Iris behaalde het diploma Bachelor Accountancy, met als optie Bedrijfsmanagement, aan de Katholieke Hogeschool Zuid-West-Vlaanderen, afdeling HANTAL in Kortrijk. Daarnaast behaalde zij ook het diploma Belastingconsulent bij Syntra West en behaalde ze de titel van Accountant-Belastingconsulent aan het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten (IAB).

Ervaring

Na haar studies vatte Iris in 1999 haar loopbaan aan bij Vandelanotte. Aanvankelijk startte zij als dossierbeheerder in het kantoor in Wevelgem. Zij bouwde haar carrière bij Vandelanotte verder uit tot director van één van de accountancyafdelingen in Kortrijk.  Sinds 2018 is Iris vennoot bij Vandelanotte en legt zij haar focus op digitalisatie en optimalisatie van de finance-afdelingen bij haar cliënten. Op die manier wordt tijd gecreëerd voor het maken van analyses en voor een goede managementrapportering met bijhorende adviesverlening.

Iris houdt ervan om samen met haar cliënt op zoek te gaan naar creatieve oplossingen die de efficiëntie van het bedrijf kunnen optimaliseren. Het klankbord zijn voor de ondernemer bij het nemen van strategische beslissingen is dan ook steeds haar doel.