/

/

onze medewerkers

/

hein vandelanotte

Medewerker

Hein Vandelanotte

Certified Accountant

Profiel

Hein Vandelanotte is vennoot en voorzitter van de Vennotenvergadering. Daarnaast volgt hij als accountant-belastingconsulent een aantal cliënten op.

Opleiding

Hein behaalde zijn master in de Rechten aan de KULeuven en zijn master in Accountancy aan de de Vlekho in Brussel. Hein is als Accountant-Belastingconsulent lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB). In 2013 nam Hein deel aan het programma Leading Professional Service Firms aan de Harvard Business School.

Ervaring

Onmiddellijk na zijn studies is Hein actief geworden bij Vandelanotte. Geleidelijk doorliep hij alle stappen eigen aan Vandelanotte en werd hij een van de stuwende krachten bij het uitbouwen van Vandelanotte tot wat het nu is. Hij heeft een grote interesse voor fiscaliteit, juridische advisering en het notariaat. Daarnaast volgt Hein actief de internationale conferenties van Leading Edge Alliance.

Overige professionele engagementen

Hein is lid van de Raad en het Uitvoerend Comité van het IAB. Daarnaast is hij lid van de Raad van Bestuur van BAB-Kortrijk, voorzitter van de commissie Kwaliteitstoetsing bij het IAB en lid van de Hearingcommissie bij het IAB.

Voordrachten

Hein verzorgt verschillende voordrachten voor professionele verenigingen en hun (toekomstige) leden.