/

/

/

filip remmery

Vennoot

Filip Remmery

Certified Auditor

Profiel

Filip Remmery werkt als Business Line Director Audit bij Vandelanotte. Met zijn team ondersteunt hij bedrijven, non-profitorganisaties en internationale middelgrote organisaties met een uitgebreid pakket aan professionele diensten. Naast het uitvoeren van assurance- en controleactiviteiten, begeleidt Filip eveneens klanten met bedrijfsadvies.

Opleiding

Filip behaalde het diploma Master in Handelswetenschappen aan de EHSAL in Brussel. 

Ervaring

Filip startte zijn carrière als Financial Controller bij een Belgische dochteronderneming van een Zweedse groep. In 2003 maakte hij de overstap naar Vandelanotte, waar hij startte op de auditafdeling. Filip behaalde in 2013 de Titel van Bedrijfsrevisor (IBR). Hij zette zijn parcours verder binnen audit en werd in oktober 2018 Business Line Director Audit.

Tijdens zijn carrière bouwde Filip heel wat ervaring op binnen de audit van onder andere familiale ondernemingen, consolidaties en groepsrapporteringen, due diligences en het begeleiden van vennootschappen in moeilijkheden. Daarnaast is hij vertrouwd met expertises rond attestaties voor diverse Europese subsidies en met Single Audit-rapportering. 

Lidmaatschappen

Als bedrijfsrevisor is Filip verbonden aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.