/

/

/

carl van biervliet

Vennoot

Carl Van Biervliet

Certified Tax Accountant

Profiel

Als Accountant-Belastingconsulent werkt Carl Van Biervliet binnen de afdeling Tax.

Opleiding

Carl behaalde een Bachelor in Informatica en een Bachelor in Bedrijfsadministratie aan de Katholieke Hogeschool in Kortrijk. Daarna volgde hij een postgraduaat Fiscale wetenschappen aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius (Ehsal) in Brussel, waar hij de E&Y-prijs in de wacht sleepte. Aan Ehsal volgde hij later nog een opleiding Vennootschapsrecht.

Ervaring

In 1988 startte hij zijn professionele carrière als accountant bij Vandelanotte. In 1992 behaalde hij de titel van Accountant en in 2000 deze van Belastingconsulent. Vandaag is hij als vennoot werkzaam binnen de afdeling Tax.

Voordrachten

Carl is spreker tijdens diverse seminaries, onder meer aan de Fiscale Hogeschool, bij Fiscaal Informatief en Kennisateliers. Daarnaast is hij docent aan de HUB voor het postgraduaat Fiscaal Recht en Fiscale Praktijk en is hij gastdocent aan de Hogeschool Gent en aan de Arteveldehogeschool Gent.

Publicaties

Carl is auteur en redactielid van Kluwer (o.a. nieuwsbrieven , "Professioneel vermogensadvies" en medeauteur van "Dé gids voor vennootschappen", "Uw Vennootschap en de Fiscus", ...). Daarnaast schreef hij diverse boeken en dossiers (o.m. ‘België: fiscaal paradijs’, ‘Aandelen vanuit diverse fiscale hoeken bekeken’, ‘Fiscaalvriendelijke geld uit uw vennootschap halen’, ‘Kosten eigen aan de werkgever’, ‘De rekening-courant: Fiscale optimalisatie of fiscale valkuil’).

Lidmaatschappen

Tot slot is hij een permanent lid van de Leading Edge Alliance (LEA), in het bijzonder binnen Tax. In het kader van de LEA neemt hij deel aan wereldwijde conferenties, waarop hij regelmatig voordrachten geeft.

Contacteer Carl Van Biervliet