Kies uw taal:

Stefanie Defrancq Director Tax & Legal

Profiel
Stefanie Defrancq is erkend als belastingconsulent (IAB). Als Director Tax heeft zij een adviserende rol in diverse vennootschappen en dit voornamelijk op het vlak van btw en vennootschapsbelasting. Tevens komt zij tussen bij corporate finance opdrachten (tax due diligences en advies) en de begeleiding van herstructureringen. Stefanie legt zich in het bijzonder toe op de specifieke fiscaliteit in de VZW-sector. In dit kader is zij voorzitter van de VZW-werkgroep binnen Vandelanotte en heeft zij reeds diverse VZW's begeleid en geadviseerd inzake btw en andere problemen.

Opleiding
Stefanie behaalde het diploma Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven (cum laude). Daarna behaalde zij het diploma Master in taxation aan de Katholieke Universiteit Leuven (magna cum laude).

ErvaringNa haar studies startte Stefanie haar carrière in 2005 bij Vandelanotte als fiscaal jurist op de afdeling tax. In 2010 behaalde zij de titel van belastingconsulent (IAB) waarbij zij tot de laureaten behoorde.

Publicaties en voordrachtenSedert 2008 werkt Stefanie mee aan diverse publicaties in het vaktijdschrift Fiscale Wenken. Tevens werkte zij mee aan diverse seminaries inzake "VZW & btw - waar komen fiscus en VZW elkaar tegen?".