Kies uw taal:

Domien Claeys Business Project Manager

Profiel
Domien is werkzaam als business project manager. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de implantatie van projecten binnen Vandelanotte. Als accountantmanager is hij verder nog verantwoordelijk voor een aantal accountancydossiers, voornamelijk binnen de IT en tech sector. Vanuit de interesse voor IT en technologische bedrijven, zowel startups als scaleups, is hij actief lid van de sectorwerkgroep ICT@Vandelanotte.

Opleiding
Aan de Artevelde Hogeschool in Gent behaalde Domien een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Aansluitend volgde hij een opleiding fiscalist bij Syntra te Gent. In 2014 behaalde hij aan de ESHAL Management School te Brussel een master in Financial Controlling.

Ervaring
Na 8 jaar ervaring als dossierverantwoordelijke in een kantoor te Gent en het behalen van de titel van accountant en belastingconsulent startte Domien zijn carrière in 2012 bij Vandelanotte. Door de voeling met IT en de continue wil om te verbeteren speelde hij een belangrijke rol als schakel tussen de accountancy/audit business en de IT afdeling. In 2014 maakte hij resoluut de keuze om in te zetten op de interne functie van business project manager.

VoordrachtenAls vertegenwoordiger van het cijferberoep spreekt Domien regelmatig voor jongeren waar hij hen tracht warm te makenvoor het beroep.

Lidmaatschappen
Als Accountant - Belastingconsulent is Domien verbonden aan het Instituut der Accountants en Belastingconsulten. Binnen het Instituut voor Accountants en Belastingconsultenten is Domien lid van de Jongerenadviesraad. Domien is tevens actief als lid van de Raad van Bestuur van IVAAN vzw.

LinkedIn: https://be.linkedin.com/in/domienclaeys
Twitter : @domienclaeys