Kies uw taal:
Nieuws 1 maart 2018 Door Jan Plasman en Anneleen Wydooghe

Zo bouwt Vandelanotte mee aan uw toekomst

Zo bouwt Vandelanotte mee aan uw toekomst
Als ondernemer in de bouwsector hebt u vaak maar weinig tijd om uw administratie nauwkeurig op te volgen of uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Toch is dit een proces dat u maar beter niet uit het oog verliest. Het garandeert namelijk de continuïteit van uw bedrijf, een onmisbare factor in deze alsmaar sneller evoluerende digitale wereld. Maar hoe doet u dat nu precies?

Hebt u er al eens over nagedacht wat er precies met uw onderneming gebeurt wanneer u ziek wordt of een ongeluk hebt? Kan uw onderneming dan nog wel operationeel en administratief verder? Of bent u diegene die alle kennis over uw klanten, planning, facturatie en personeel beheerst? En wat als uw onderneming groeit, maar uw interne administratieve organisatie en bedrijfsprocessen dat niet doen? Of misschien wenst u uw bedrijf wel over te laten? Het zijn maar een aantal vragen waarop u als ondernemer beter een antwoord hebt en die u doen nadenken over de manier waarop u uw bedrijf zo efficiënt mogelijk kunt organiseren.

myVandelanottte: een eerste stap richting digitalisering

Meten is weten met Vandelanotte Reporting

  • +Hoe en waar houdt u de gegevens van uw prospecten bij?
  • +Hoe volgt u de flow op van prospect, offerte, klant en oplevering met bijhorende factuur?
  • +Hoe gebeurt de voorcalculatie en hoe houdt u de uitzonderlijke condities bij die u bij uw leveranciers hebt opgevraagd? Wordt gecontroleerd of deze verrekend werden op de ontvangen factuur?
  • +Hoe gebeurt de planning en werfopvolging?
  • +Hoe kunt u de openstaande klanten beter opvolgen? myVandelanotte Credit Management kan u hierbij eenvoudig helpen.
  • +Wordt er een nacalculatie gedaan en stemt dit resultaat overeen met de boekhouding?
  • +Hoe efficiënt werkt uw personeel?

Het mag duidelijk zijn dat het periodiek opvolgen van uw cijfers en het in kaart brengen van uw bedrijfsprocessen een essentieel onderdeel is van de winst en groei van uw bedrijf. Hebt u hierbij hulp nodig of vraagt u zich af hoe wij samen kunnen meebouwen aan de toekomst van u en uw onderneming? Neem dan contact op met uw accountmanager of met een van onze specialisten.

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.
Jan Plasman
Jan Plasman
Anneleen Wydooghe
Anneleen Wydooghe