x
OPGELET! Omwille van werken is onze parking in Kortrijk vanaf 11 september 2017 onbereikbaar. Parkeren kan op de gereserveerde plaatsen aan de ingang van het Ibis Hotel. Onze excuses voor het ongemak.
x

ICT

ICT
Als ondernemer in IT, ICT of nieuwe technologie, bent u een expert. Maar naast uw dagelijkse bezigheden, komen heel wat uitdagingen op uw bedrijf af: een vennootschap oprichten, groei financieren of een HR-beleid uitwerken. Dankzij onze jarenlange ervaring in accountancy en audit is Vandelanotte de ideale partner om uw onderneming te ondersteunen.

IT-specialisten


Ons kantoor heeft een team met IT-specialisten die beter dan wie ook begrijpen wat uw noden zijn. Als u een startup bent, helpen we graag bij het oprichten van een eenmanszaak of een vennootschap, het aantrekken van extern kapitaal of het aanwerven van een eerste personeelslid.

Advies op alle domeinen


Als gevestigde waarde of groeibedrijf kunnen we u adviseren bij het uitschrijven van uw HR-beleid, fiscale optimalisatie, roerende voorheffing op auteursrechten, R&D, het beveiligen van uw nieuwe ontwikkelingen of beveiliging tegen dataverlies, uitbreiding naar het buitenland tot zelfs het overlaten van uw onderneming.  We adviseren u steeds op bedrijfseconomisch, juridisch, sociaal en fiscaal vlak met een een totaalpakket aan diensten "more than accountants".

Automatisatie


Trouwens, net als u innoveert Vandelanotte continu om mee te zijn met de laatste nieuwe ontwikkelingen. Zo werken wij sterk geautomatiseerd en beschikken wij over digitale platformen die voor u makkelijk toegankelijk zijn.

Contact


Wilt u meer weten? Kom langs in één van onze 8 vestigingen voor een vrijblijvend gesprek. En ontdek hoe wij de groei van uw onderneming kunnen ondersteunen.

Contacteer ons vrijblijvend via contact@vdl.be of 056/43.80.60

Wenst u meer informatie?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Ontdek al onze sectoren

Nieuws en seminaries

De handelshuurhernieuwing
recent inzicht

De handelshuurhernieuwing: begin er tijdig aan

Met het einde van 2016 in zicht wordt u er misschien wel aan herinnerd dat uw huidige handelshuurovereenkomst binnen afzienbare termijn een einde neemt. Heeft u er reeds bij stilgestaan om deze te hernieuwen?

Taxatie van tweede verblijven aan de kust dan toch discriminatie
recent inzicht

Taxatie van tweede verblijven aan de kust: dan toch discriminatie?

Sinds jaar en dag bestaat er discussie tussen eigenaars van een tweede verblijf aan de kust en de gemeentes betreffende de jaarlijkse 'tweedeverblijfstaks'.

De 'chèque habitat'
recent inzicht

De 'chèque habitat': welke belastingvoordelen kan men in het Waals gewest nog genieten voor de aankoop van een eigen woning?

De Waalse woonbonus wordt met ingang van 1 januari 2016 vervangen door de minder voordelige 'chèque habitat'.

Nieuwe forfaitaire bedragen buitenlandse dienstreizen vanaf 1 april
recent inzicht

Nieuwe forfaitaire bedragen buitenlandse dienstreizen vanaf 1 april

In het Staatsblad werd op 15 april 2016 de nieuwe lijst met forfaitaire verblijfsvergoedingen gepubliceerd die de FOD Buitenlandse Zaken aan zijn personeelsleden toekent voor buitenlandse dienstreizen.

verkopen op afstand.jpg
recent inzicht

Verkopen op afstand: Frankrijk verlaagt de drempel!

Verkopen op afstand: Frankrijk verlaagt de drempel!

Volledig overzicht>
Vandelanotte Aalst
AalstGentse Steenweg 55
T: +32 53 72 95 00
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeTorhoutse Steenweg 250
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Gent
GentBijenstraat 22
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
Menu
Taalkeuze
nlfren