x
OPGELET! Omwille van werken is onze parking in Kortrijk vanaf 11 september 2017 onbereikbaar. Parkeren kan op de gereserveerde plaatsen aan de ingang van het Ibis Hotel. Onze excuses voor het ongemak.
x

Carl Van Biervliet

Vennoot - Accountant - Belastingconsulent

Carl Van Biervliet
Carl Van Biervliet

Profiel

Als vennoot is Carl Van Biervliet werkzaam binnen de afdeling Tax.

Opleiding

Carl Van Biervliet behaalde een bachelor informatica en een bachelor bedrijfsadministratie aan de K.H. te Kortrijk. Bovendien volgde hij een postgraduaat Fiscale wetenschappen aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius (Ehsal) te Brussel, waar hij de E&Y-prijs in de wacht sleepte. Aan Ehsal volgde hij later nog een opleiding vennootschapsrecht.

Ervaring

In 1988 startte hij zijn professionele carrière als accountant bij Vandelanotte, waar hij nu als vennoot verantwoordelijk is voor de Business Line Special Services. In 1992 behaalde hij de titel van Accountant; in 2000 volgde bovendien de titel van Belastingconsulent. Als vennoot is hij werkzaam binnen de afdeling Tax.

Voordrachten

Hij is spreker tijdens diverse seminaries, onder meer aan de Fiscale Hogeschool, bij Fiscaal Informatief en Kennisateliers, en is bovendien docent aan de HUB voor de richting postgraduaat Fiscaal Recht en Fiscale Praktijk, gastdocent aan de Hogeschool Gent en de Van Artevelde Hogeschool Gent. Daarnaast is hij ook auteur en redactielid van Kluwer (o.a. nieuwsbrieven , "Professioneel vermogensadvies" en medeauteur van "Dé gids voor vennootschappen", "Uw Vennootschap en de Fiscus", ...) en schreef hij diverse boeken en dossiers (o.m. "België: fiscaal paradijs", "Aandelen vanuit diverse fiscale hoeken bekeken", "Fiscaalvriendelijke geld uit uw vennootschap halen", "Kosten eigen aan de werkgever", "De rekening-courant: Fiscale optimalisatie of Fiscale valkuil").

Lidmaatschappen

Tot slot is hij een permanent lid van de Leading Edge Alliance (L.E.A.), in het bijzonder binnen Tax. In het kader van de L.E.A. neemt hij deel aan wereldwijde conferenties, waarop hij regelmatig voordrachten geeft.

Contacteer Carl Van Biervliet

Download (vcf)vCard Carl Van BiervlietDownload (pdf)Curriculum Vitae Carl Van Biervliet

Recente artikelen van Carl Van Biervliet

Transfer Pricing-documentatie: binnenkort niet langer een ver-van-mijn-bed-show!
recent inzicht

Transfer Pricing-documentatie: binnenkort niet langer een ver-van-mijn-bed-show!

Naar aanleiding van de uitwerking van het BEPS Actiepunt 13 heeft de Belgische wetgever de verplichte Transfer Pricing-documentatie opgenomen in het ontwerp van de programmawet van 2 juni 2016.

recent inzicht

Vastgoed aankopen privé of via een vennootschap?

Lees hier meer over in het artikel dat Carl Van Biervliet schreef voor het magazine van Immo Dochy.

Over ons
Vandelanotte Aalst
AalstGentse Steenweg 55
T: +32 53 72 95 00
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeTorhoutse Steenweg 250
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Gent
GentBijenstraat 22
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
Menu
Taalkeuze
nlfren