/

/

vandelanotte behoort tot de trends gazellen 2016

19 februari 2016

door Hein Vandelanotte en Nikolas Vandelanotte

Vandelanotte behoort tot de Trends Gazellen 2016

Trends Gazellen 2016

Wij zijn trots u te kunnen meedelen dat Vandelanotte Accountancy opnieuw tot de 200 West-Vlaamse Gazellen behoort. Met een stijging van 28 plaatsen staan wij nu op de 38e plaats. Een plaats die wij onmogelijk zonder de hulp van onze werknemers, cliënten en partners konden bereiken. Een grote dank gaat dan ook uit naar zij die steeds in ons bleven geloven.

Snelgroeiende bedrijven of 'Gazellen' maken al jaren onderdeel uit van ons sterk economische landschap. Elk jaar worden 200 sterke en competitieve bedrijven geselecteerd op basis van drie criteria. Alle bedrijven uit de Trends Top 10.000 worden daarbij gerangschikt volgens hun groei van de omzet, personeelsbestand en cashflow. De 100 snelste groeiers bij de grote bedrijven (met een omzet van 10 miljoen of meer) mogen zich dan uiteindelijk de Grote Gazellen noemen. Vandelanotte is dan ook vereerd met deze 38e plaats.

Uit de selectie van 200 ondernemingen (in de categorieën kleine, middelgrote en grote ondernemingen) sleept slechts één bedrijf de titel Trends Gazellen Ambassadeur 2016 in de wacht. Deze nationale winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 16 maart 2016 in Tour & Taxis, Brussel.

Meer informatie over de Trends Gazellen vindt u hier.

Deel dit artikel

Hein Vandelanotte

Certified Accountant hein.vandelanotte@vdl.be

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.