/

/

vandelanotte neemt deel aan 'vlajo ondernemers voor de klas'

11 januari 2016

door Nikolas Vandelanotte en Chantal Cool

Vandelanotte neemt deel aan 'Vlajo Ondernemers voor de Klas'

Dit jaar neemt Vandelanotte deel aan 'Vlajo Ondernemers voor de Klas', het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen. Dit initiatief wordt georganiseerd door de Vlaamse Jonge Ondernemingen vzw (Vlajo), in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, Essenscia Vlaanderen, JCI Vlaanderen en Partena. 

Vlajo Ondernemers voor de Klas

Onderwijs en bedrijfsleven in dialoog, wij doen mee! Tijdens een interactieve sessie zal Nikolas Vandelanotte op woensdag 27 januari in het Prizma Campus College Izegem en op 1 februari in VIVES Noord Campus Brugge vertellen over zijn ervaringen binnen ons bedrijf. Voor ons de ultieme kans om de werknemers van de toekomst beter te leren kennen. Bovendien kunnen jongeren zich op die manier een duidelijk beeld vormen van wat ondernemen en het bedrijfsleven juist inhoudt. Door onze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om een eigen onderneming op te starten of het bedrijfsleven in te stappen.

Vlajo Ondernemers voor de Klas is een initiatief dat Vandelanotte een warm hart toedraagt. We wensen Nikolas Vandelanotte alvast een inspirerende sessie toe!

Klik hier voor meer informatie over 'Vlajo Ondernemers voor de Klas'.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Chantal Cool

Commercial Director chantal.cool@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.