/

/

vandelanotte wint de cloud accountant award 2015-2016

08 januari 2016

door Nikolas Vandelanotte en Chantal Cool

Vandelanotte wint de Cloud Accountant Award 2015-2016

Op donderdag 7 januari werd Vandelanotte uitgeroepen tot Cloud Accountant 2015-2016. Het is het eerste jaar dat Exact, wereldwijde leider op het vlak van business software in de cloud, zijn Cloud Accountant Award in België uitreikt. In Nederland geniet deze award reeds enkele jaren een belangrijke erkenning in de sector.

Exact Cloud Accountant Award 2015


Exact reikt deze felbegeerde award uit aan vernieuwende accountancybedrijven die, dankzij hun vele inspanningen, de dienstverlening voor hun klanten optimaliseren door gebruik te maken van de cloud.

Vooral onze duidelijke visie op een goede samenwerking met de klant en onze betrokkenheid werden op prijs gesteld. De jury was dan ook onder de indruk van de overschakeling van offline naar online werken. Sinds deze koersverandering maakt de implementatie van nieuwe technologieën integraal deel uit van onze strategie, zonder daarbij de betrokkenheid met de klant uit het oog te verliezen. Een betere dienstverlening naar de klant toe blijft dan ook het hoofddoel. Dankzij de cloud wordt dit nog verder ondersteund.

Lees via deze link het volledige persbericht op de website van Exact Online.

Deel dit artikel

Nikolas Vandelanotte

Certified Auditor & Accountant nikolas.vandelanotte@vdl.be

Chantal Cool

Commercial Director chantal.cool@vdl.be

Disclaimer
Bij onze adviezen baseren wij ons op de huidige wetgeving, interpretaties en rechtsleer. Dit verhindert niet dat de administratie deze kan betwisten of dat bestaande interpretaties kunnen wijzigen.