x
OPGELET! Omwille van werken is onze parking in Kortrijk vanaf 11 september 2017 onbereikbaar. Parkeren kan op de gereserveerde plaatsen aan de ingang van het Ibis Hotel. Onze excuses voor het ongemak.
x
Realtime en online boekhouden?
Met myVandelanotte bent u altijd
up-to-date.

Wat is myVandelanotte?

Bij het leiden van een succesvol bedrijf komt heel wat papierwerk kijken. Facturen bijhouden, rekeningen betalen, fiscale deadlines, ... Aan het einde van de rit neemt de boekhouding heel wat tijd in beslag. Wat als u die tijd kon besteden aan uw core business, die instaat voor uw omzet en groei? Vandelanotte trekt al jaren de kaart van digitalisering en maakt dit vanaf nu ook voor u mogelijk.

Met myVandelanotte kunt u als ondernemer volop meegenieten van onze professionele dienstverlening via uw eigen online portaal. Het enige wat u hoeft te doen is uw documenten op regelmatige tijdstippen aanleveren en onze accountants doen de rest. Zo kunt u steeds uw actuele financiële stand raadplegen. En dat altijd en overal voor een vaste prijs per maand. Realtime en online boekhouden was nog nooit zo eenvoudig.

Het portaal is dus meer dan een volledige boekhouding. Voor u als ondernemer wordt het dé tool bij uitstek om beslissingen te nemen op basis van accurate en realtime cijfers, voor ons als accountant de ideale manier om (proactief) advies op maat te verlenen.

De voordelen op een rijtje.

Continu inzicht in cijfers

Dankzij myVandelanotte hoeft u niet meer te wachten op periodieke rapporteringen of jaarafsluitingen. Vanaf nu kunt u dagelijks een update van uw cijfers zien in uw persoonlijk portaal. Niet alleen de liquiditeit, maar ook het klantentegoed en de kostenstructuur zijn snel en eenvoudig terug te vinden in uw dashboard en in uw rapporten.

Hierdoor kunt u gemakkelijker strategische beslissingen nemen, gebaseerd op de actuele cijfers en niet enkel op basis van het verleden. Dit is een groot voordeel in de continu veranderende markt van tegenwoordig.

Geïntegreerde betaalmodule

Dankzij onze betaalmodule krijgt u in één oogopslag al uw te betalen facturen te zien. Gedaan dus met het ingeven van bankrekeningnummers of gestructureerde mededelingen. Alle relevante gegevens worden onmiddellijk voor u ingevuld. Zo spaart u heel wat tijd uit, tijd die u als bedrijfsleider kunt investeren in wat écht belangrijk is: uw core business.

Proactief debiteurenbeheer

Eerdere Graydon-studies tonen aan dat ruim 25% van alle faillissementen wordt veroorzaakt door wanbetalers. Het systematisch opvolgen van openstaande facturen is dus van cruciaal belang. Toch heeft niet elke ondernemer voldoende tijd of personeel om dit te doen.

Met myVandelanotte Collections volgen wij uw openstaande facturen actief voor u op. Zo haalt u niet alleen de cashflow en de financiële gezondheid van uw onderneming omhoog, ook probleemklanten worden snel gedetecteerd. Het gevolg hiervan is dat er meer cash voorhanden is voor investeringen in de verdere groei van uw bedrijf.

Volledig digitaal archief

Op zoek naar een document? Vanaf nu hoeft u niet meer eindeloos te zoeken in uw papieren documenten. Alles wordt door ons op een gestructureerde manier voor u gearchiveerd en is ten allen tijde online raadpleegbaar.

Alle gegevens en documenten worden bovendien opgeslagen op onze eigen beveiligde servers. De vertrouwelijkheid van uw gegevens wordt steeds gerespecteerd en gegevens worden nooit gedeeld met derden.

Vaste prijs

Met myVandelanotte kiest u zelf de modaliteiten die u nodig heeft. Zo stelt u zelf uw pakket op maat samen en komt u nooit meer voor verrassingen te staan. U weet dus op voorhand exact hoeveel u maandelijks zult betalen voor het voeren van uw boekhouding.

Zij sprongen al op de digitale kar

“Vanaf nu kan ik heel regelmatig mijn cijfers natrekken en korter op de bal spelen, terwijl ik vroeger steeds moest wachten op de bespreking van mijn kwartaalresultaten. Een echte aanrader dus!”

Bart Serry NV De Stalen Greep

“Ons zwakste punt is altijd onze administratie geweest. Nu gebeurt de verwerking van onze inkomende facturen volledig digitaal. Binnenkort zullen we zelfs de openstaande facturen betalen, een grote tijdswinst!”

Stephan Destrooper bvba Stephan Destrooper

“In één woord: fantastisch! Een vooruitgang waar ik echt lang naar op zoek was!”

Stephan Dubois bvba Audicare

“Na één jaar myVandelanotte te gebruiken, is onze tevredenheid groot. Maandelijks bespreken we samen de cijfers van de voorbije maand en dat met zo weinig mogelijk mailverkeer. Iets wat enkel en alleen mogelijk is door het gebruik van myVandelanotte en de doordachtheid, transparantie en correcte samenwerking met Vandelanotte. Naar mijn mening uniek in Vlaanderen!”

Leopold Driessens Verripa

“Sinds ik dit jaar ben overgeschakeld op de digitale boekhouding van myVandelanotte, heb ik eindelijk geen dikke mappen meer in mijn archiefkast. Met een overzichtelijk dashboard zie ik mijn omzet en kosten altijd up-to-date. Mijn inkomende en uitgaande facturen sleep ik eenvoudig in mijn myVandelanotte-scherm en ik kan er snel opmerkingen aan toevoegen. Voor mij is dit een ongelooflijke tijdswinst. Ik kan myVandelanotte dan ook sterk aanbevelen. Het heeft mijn administratie ongelooflijk vereenvoudigd.”

Christine Reijnders Start2BU

Meer weten over myVandelanotte?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle velden zijn verplicht in te vullen.
Vandelanotte Aalst
AalstGentse Steenweg 55
T: +32 53 72 95 00
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeTorhoutse Steenweg 250
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Gent
GentBijenstraat 22
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
Menu
Taalkeuze
nlfren