Uw bedrijf, onze 8 diensten, de succesvolle mix!

Vandelanotte, More than accountants

Accountancy, Audit en Fiscaliteit, dat is de core business van Vandelanotte.
Maar bij Vandelanotte zijn we 'More than Accountants' en dat reeds meer dan 65 jaar. Ruim 200 specialisten nemen graag de tijd om uw bedrijf grondig te leren kennen. Maar bovenal staat onze persoonlijke aanpak centraal en is uw dossierbeheerder uw vast aanspreekpunt en tevens uw vertrouwenspersoon.

Ons team bestaat uit een gezonde mix van jonge, dynamische professionals en gedreven senior experts.
Via onze 7 vestigingen over gans Vlaanderen, Brussel en Wallonië bieden we u 8 diensten aan. Ook internationaal zorgen we voor oplossingen door ons partnership in The Leading Edge Alliance, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke kantoren.

Door deze synergieën fungeren we als een one-stop-shop en kunnen wij u het juiste antwoord geven op al uw boekhoudkundige, juridische, sociale of fiscale vragen, op elk moment in het leven van uw onderneming.

Kijk gerust even rond op onze site bij o.a. diensten of sectoren zodat u nog een duidelijker beeld kan vormen over hoe Vandelanotte u met raad en daad kan bijstaan.

Meer informatie over Vandelanotte>

Nieuws en seminaries

seminarie

Seminarie: Zakendoen met Rusland 29.01.2015

Reeds geruime tijd bericht de media ons omtrent de politieke en economische ontwikkelingen in Rusland. De Europese en Amerikaanse sancties die worden opgelegd aan Rusland, kunnen belangrijke gevolgen hebben voor ondernemers en investeerders. Het is duidelijk dat ook Belgische bedrijven worden geconfronteerd met deze uitdagingen.

seminarie

Notariële boekhouding: Het voeren van een goede boekhouding: een noodzakelijke, maar tegelijkertijd lastige aangelegenheid

Opleiding enkel toegankelijk voor (kandidaat)-notarissen en notariële medewerkers. Lees meer.

Let op voor phishing via teruggave van Controle Buitenland!

We hebben de melding ontvangen dat er een e-mail circuleert die afkomstig lijkt te zijn van Controle Brussel Buitenland, meer specifiek van het e-mailadres services@minfin.fgov.be. Het gaat echter om een phishing bericht. Deze e-mail is in het Engels opgesteld en maakt melding van een belastingteruggave, waartoe een Word-bestand in bijlage dient geopend te worden. Via dergelijke misleidende berichten wordt gehengeld naar vertrouwelijke informatie van de geadresseerde. Indien u twijfelt of dergelijke communicatie frauduleus is, kan u ons best contacteren. Wij helpen u graag verder.

Meer nieuws>
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeKoningin Astridlaan 29
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Deinze
DeinzeKastanjelaan 17 bus 2
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
 
Menu
Taalkeuze
nlfren