Uw bedrijf, onze 8 diensten, de succesvolle mix!

Vandelanotte, More than accountants

Accountancy, Audit en Fiscaliteit, dat is de core business van Vandelanotte.
Maar bij Vandelanotte zijn we 'More than Accountants' en dat reeds meer dan 65 jaar. Ruim 200 specialisten nemen graag de tijd om uw bedrijf grondig te leren kennen. Maar bovenal staat onze persoonlijke aanpak centraal en is uw dossierbeheerder uw vast aanspreekpunt en tevens uw vertrouwenspersoon.

Ons team bestaat uit een gezonde mix van jonge, dynamische professionals en gedreven senior experts.
Via onze 7 vestigingen over gans Vlaanderen, Brussel en Wallonië bieden we u 8 diensten aan. Ook internationaal zorgen we voor oplossingen door ons partnership in The Leading Edge Alliance, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke kantoren.

Door deze synergieën fungeren we als een one-stop-shop en kunnen wij u het juiste antwoord geven op al uw boekhoudkundige, juridische, sociale of fiscale vragen, op elk moment in het leven van uw onderneming.

Kijk gerust even rond op onze site bij o.a. diensten of sectoren zodat u nog een duidelijker beeld kan vormen over hoe Vandelanotte u met raad en daad kan bijstaan.

Meer informatie over Vandelanotte>

Nieuws en seminaries

seminarie

Opzetten van een dochteronderneming in België

Wanneer je bedrijf groeit, kan dat ook richting het buitenland. België is voor veel ondernemers daarbij aantrekkelijk: dichtbij, en in de meeste gevallen kun je gewoon Nederlands praten. Maar wat zijn de aandachtspunten? In deze bijeenkomst nemen onze topexperts de verschillen tussen een vestiging in Nederland en België met u door en vertellen zij u alles over de praktische zaken waar u als buitenlandse ondernemer in België tegenaan loopt. Zodat u straks goede zaken met onze zuiderburen kunt doen.

recent inzicht

Vlaanderen geeft subsidies voor incubatoren

Op 25 april 2014 is een besluit van de Vlaamse Regering in werking getreden dat subsidies verleent voor de oprichting en het beheer van incubatoren.

LEA Global Conference Montreal

Van 16 tot en met 19 september zullen onze vennoten Carl Van Biervliet en Hein Vandelanotte aanwezig zijn op Global Conference Montreal van de Leading Edge Alliance. Gedurende deze Conference zullen ze recente topics bespreken met betrekking tot Accounting, Auditing, Tax and Marketing.

Meer nieuws>
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeKoningin Astridlaan 29
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Deinze
DeinzeKastanjelaan 17 bus 2
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
 
Menu
Taalkeuze
nlfren