Uw bedrijf, onze 8 diensten, de succesvolle mix!

Vandelanotte, More than accountants

Accountancy, Audit en Fiscaliteit, dat is de core business van Vandelanotte.
Maar bij Vandelanotte zijn we 'More than Accountants' en dat reeds meer dan 65 jaar. Ruim 200 specialisten nemen graag de tijd om uw bedrijf grondig te leren kennen. Maar bovenal staat onze persoonlijke aanpak centraal en is uw dossierbeheerder uw vast aanspreekpunt en tevens uw vertrouwenspersoon.

Ons team bestaat uit een gezonde mix van jonge, dynamische professionals en gedreven senior experts.
Via onze 7 vestigingen over gans Vlaanderen, Brussel en Wallonië bieden we u 8 diensten aan. Ook internationaal zorgen we voor oplossingen door ons partnership in The Leading Edge Alliance, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke kantoren.

Door deze synergieën fungeren we als een one-stop-shop en kunnen wij u het juiste antwoord geven op al uw boekhoudkundige, juridische, sociale of fiscale vragen, op elk moment in het leven van uw onderneming.

Kijk gerust even rond op onze site bij o.a. diensten of sectoren zodat u nog een duidelijker beeld kan vormen over hoe Vandelanotte u met raad en daad kan bijstaan.

Meer informatie over Vandelanotte>

Nieuws en seminaries

seminarie

Opzetten van een dochteronderneming in België

Wanneer je bedrijf groeit, kan dat ook richting het buitenland. België is voor veel ondernemers daarbij aantrekkelijk: dichtbij, en in de meeste gevallen kun je gewoon Nederlands praten. Maar wat zijn de aandachtspunten? In deze bijeenkomst nemen onze topexperts de verschillen tussen een vestiging in Nederland en België met u door en vertellen zij u alles over de praktische zaken waar u als buitenlandse ondernemer in België tegenaan loopt. Zodat u straks goede zaken met onze zuiderburen kunt doen.

seminarie

Voka Health Community Congres

Wist u dat de slaapbehoefte verschilt van mens tot mens en in elke levensfase anders is? In 2014, het Jaar van het Brein, focust het congres van Voka Health Community op de ongekende mogelijkheden om slaapproblemen aan te pakken en uw slaap te verbeteren. Perspectieven genoeg, die heel wat interessante kansen bieden voor organisaties actief in de zorg

recent inzicht

Belastingparadijs - Bestaat er een exacte, eenduidige definitie van de term belastingparadijs in ons WIB?

Bron Fiscale Wenken nr. 2014/28 Er werd onlangs een nieuwe lijst gepubliceerd (KB van 19 maart 2014) die een limitatieve opsomming maakt van de buitenlandse, juridische constructies. De overgrote meerderheid van deze constructies bevinden zich in landen die vaak wel eens gelinkt kunnen worden aan de term "belastingparadijs". Worden de landen in deze nieuwe lijst dan automatisch als belastingparadijs aangemerkt? Op vandaag zijn er meerdere definities en lijsten met betrekking tot "belastingparadijzen" opgenomen in onze wetgeving, waardoor het een kluwen van jewelste is geworden.

Meer nieuws>
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeKoningin Astridlaan 29
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Deinze
DeinzeKastanjelaan 17 bus 2
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
 
Menu
Taalkeuze
nlfren