Vandelanotte++

More than accountants Als onafhankelijk accountants- en auditkantoor begeleiden wij u, als persoon en in uw onderneming.

Meer info>

Vandelanotte, More than accountants

De beslissingen die u als ondernemer neemt, bepalen niet alleen de toekomst van uw bedrijf, maar ook die van uzelf en van uw gezin. Ook fiscale, sociale, juridische en economische aspecten eisen voortdurend uw aandacht op. Net daarom vindt u bij Vandelanotte niet enkel accountants om u bij uw boekhoudkundige verplichtingen te adviseren...

Vandelanotte heeft ruim 240 medewerkers in maar liefst 7 vestigingen en is reeds 65 jaar actief. We hebben bijgevolg een indrukwekkende expertise in huis om u, zowel tijdens de opstart, de groeifase of de overdracht van uw familiebedrijf, eenmanszaak of non-profit organisatie te begeleiden. Vandelanotte is daarmee uw one-stop shop voor al uw vragen met betrekking tot accountancy, audit, fiscaliteit, corporate finance, HR solutions, ondernemingsrecht, risk management en vermogensaccountancy.

Dankzij een gerichte communicatie en een sterk persoonlijk contact kennen onze accountants en adviseurs uw zaak bovendien door en door. Ze volgen uw vorderingen op de voet en denken maar wat graag proactief met u mee om uw zaak nóg efficiënter en performanter te maken.

Meer informatie over Vandelanotte>

Nieuws en seminaries

Seminarie internationale activiteiten
seminarie

Seminarie: Hoe de internationale activiteiten van uw KMO optimaliseren?

Het internationale landschap tekent zich steeds verder uit en buitenlandse opportuniteiten in de ondernemingswereld dienen zich aan. Naast de commerciële aspecten, dient uw aanpak ook financieel, juridisch, fiscaal,... optimaal te worden georganiseerd. In tijden waar de media ons bericht met termen als LuxLeaks, Excess Profit rulings, Transfer Pricing,... is dit een boeiende uitdaging voor de KMO. Als more than accountant wenst Vandelanotte haar klanten uit te nodigen voor het seminarie 'Hoe de internationale activiteiten van uw KMO organiseren?'.

Contract tekenen
recent inzicht

Een contract afsluiten met een vzw, kan dat zomaar?

Wie een contract wil sluiten met een vzw, kan toch best even controleren of de wetgeving over de overheidsopdrachten niet van toepassing is.

Aangifteformulier belasting
recent inzicht

Aangifteformulier belasting niet-inwoners (natuurlijke personen) voor aanslagjaar 2015 gepubliceerd

Vandaag is in Het Belgisch Staatsblad het koninklijk besluit van 23 augustus 2015 gepubliceerd tot vastlegging van het model van het aangifteformulier inzake belasting van niet-inwoners (natuurlijke personen) voor het aanslagjaar 2015.

Meer nieuws>
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeKoningin Astridlaan 29
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Deinze
DeinzeKastanjelaan 17 bus 2
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
 
Menu
Taalkeuze
nlfren