x
OPGELET! Omwille van werken is onze parking in Kortrijk vanaf 11 september 2017 onbereikbaar. Parkeren kan op de gereserveerde plaatsen aan de ingang van het Ibis Hotel. Onze excuses voor het ongemak.
x

Accountancy

Meer bereiken met 360°

Dossierkennis. Onze kennis van uw dossier. Dat is wat het verschil maakt tussen een gewoon boekhoudkantoor en Vandelanotte Accountancy. Wij dragen zorg voor een onberispelijke boekhouding én ondersteunen u bij uw strategische keuzes. In alle vertrouwen.

1 aanspreekpunt

Bij Vandelanotte heeft u steeds één vast aanspreekpunt: uw eigen dossierverantwoordelijke waarbij u steeds terecht kunt met al uw vragen. Dat is niet alleen comfortabel maar ook kostenefficiënt: uw dossierverantwoordelijke kent uw organisatie door en door en kan dus snel en gericht reageren.

Een schat aan ervaring

De uitgebreide service die wij de voorbije 60 jaar hebben verleend aan meer dan 4000 trouwe cliënten, leverde ons een schat aan expertise op. Wij verifiëren en corrigeren alle stukken uit uw boekhouding en uiteraard verzorgen wij alle wettelijke taken inzake de jaarrekening en de fiscale aangifte van uw onderneming. Zodat u op beide oren kunt slapen.

Een hart voor uw zaak

Tevreden cliënten zijn financieel gezonde cliënten. Daarom is het voor ons een erezaak om oplossingsgericht boekhoudkundig advies te leveren, rekening houdend met uw specifieke situatie én met een visie voor de toekomst.
Onze medewerkers analyseren en evalueren de rentabiliteit van uw onderneming. Zo krijgt u als ondernemer een betrouwbaar beeld van wat op korte én lange termijn de mogelijkheden en uitdagingen voor uw bedrijf zijn.

More than accountants

Naast Accountancy kunt u bij Vandelanotte ook terecht voor fiscaal en juridisch advies. Bovendien hebben wij experten in huis met betrekking tot audit, sociaal recht, risk management, talent management, corporate finance en estate planning.

Op maat van uw bedrijf

Vrije beroepen, kleine, middelgrote en grote ondernemingen en organisaties vinden de weg naar Vandelanotte. U kiest zelf wat u ons toevertrouwt: de volledige boekhoudkundige verwerking, ondersteuning bij de boekhouding die u zelf verricht of opmaak van de jaarrekening en alle wettelijke bijlagen, dat maakt niet uit. Wij bieden een pakket op maat, volledig afgestemd op uw behoeften.
Download (pdf)Brochure Vandelanotte Accountancy

Wenst u meer informatie over Accountancy?

Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Ontdek al onze diensten

Wij zijn ook actief in volgende sectoren

Deze lijst bevat slechts enkele van onze gespecialiseerde sectoren. Klik hier voor de volledige lijst.

Nieuws en seminaries

Digitaliseren, zo zet u de eerste stap
recent inzicht

Digitaliseren, zo zet u de eerste stap

Als bedrijfsleider kunt u er niet meer om heen. Digitalisering is vandaag dan ook meer dan een modewoord geworden. Maar hoe zet u dit goede voornemen nu concreet om naar praktische werkpunten voor uw bedrijf?

Vastgoedfinanciering via uw groepsverzekering
recent inzicht

Vastgoedfinanciering via uw groepsverzekering

Wanneer u start met de financiering van een privévastgoedproject, denkt u wellicht in de eerste plaats aan de voordelen van een hypothecaire lening. Daarnaast kunt u echter ook een beroep doen op uw groepsverzekering, IPT of VAPZ.

Budgetvriendelijk verlonen
recent inzicht

Budgetvriendelijk verlonen: een overzicht

Dagelijks worden werkgevers rond de oren geslagen met de berichtgeving rond de hoge loonkosten in België. Om hieraan tegemoet te komen werd een veelheid aan alternatieve verloningsvormen ontwikkeld.

Deadline btw-teruggaaf EU 2015
recent inzicht

Deadline btw-teruggaaf EU 2015

Bent u een ondernemer met recht op aftrek en hebt u in 2015 btw betaald in een ander EU-land? Vergeet dan niet tijdig uw btw terug te vragen via de teruggaafprocedure.

Kilometerheffing en btw Waalse regeling versoepeld voor buitenlandse transportbedrijven
recent inzicht

Kilometerheffing en btw: Waalse regeling versoepeld voor buitenlandse transportbedrijven

Volgens het principe "de gebruiker/vervuiler betaalt" werd in het Vlaams, het Brussels Hoofdstedelijk en het Waals Gewest sinds 1 april 2016 de kilometerheffing ingevoerd. Hierbij is het tarief afhankelijk van de emissieklasse en het gewicht.

Volledig overzicht>
Vandelanotte Aalst
AalstGentse Steenweg 55
T: +32 53 72 95 00
Vandelanotte Antwerpen
AntwerpenHerentalsebaan 71-75
T: +32 3 320 97 97
Vandelanotte Brugge
BruggeTorhoutse Steenweg 250
T: + 32 50 39 28 75
Vandelanotte Brussel
BrusselEsplanade 1/85
T: +32 2 427 44 53
Vandelanotte Gent
GentBijenstraat 22
T: +32 9 381 51 81
Vandelanotte Kortrijk
KortrijkPresident Kennedypark 1a
T: + 32 56 43 80 60
Vandelanotte Tournai
TournaiAvenue de Maire 101
T: +32 69 22 64 95
Zele
ZeleNachtegaalstraat 8/w5
T: +32 52 21 85 07
Menu
Taalkeuze
nlfren